Book Overview

Al sinds zijn jeugd wordt Marco Carrera, die als kind een groeistoornis had, de kolibrie genoemd, naar een van de kleinste vogels ter wereld. Maar in zekere zin is Marco ook echt een kolibrie: hij lijdt een dramatisch bestaan, vol vreugdes, liefdes en de nodige pijn, maar hij blijft in evenwicht. Zijn hectische bewegingen stellen hem in staat de existentiële acrobatiek van het leven te doorstaan, net als de kolibrie, die twaalf tot tachtig vleugelslagen per minuut maakt, maar schijnbaar bewegingloos in de lucht blijft hangen.

In De kolibrie volgen we ademloos de levensloop van Marco Carrera, een held van onze tijd zoals alleen Sandro Veronesi die uit zijn pen kan laten ontstaan. Het is een schitterende roman over pijn en de kwellende kracht van het leven, die door de belangrijkste krant van Italië, de Corriere della Sera, uitgeroepen werd tot Boek van het Jaar.

De kolibrie audiobook review free; mp3, aac, flac formats free available in our library is free unlimited for you. We provide copy of De kolibrie; in digital format mp3, aac, flac, ipod and other this book for free completely free of charge.

De kolibrie by Sandro Veronesi audiobook

About The Author

Author Image

Sandro Veronesi

Author bio missing.

Author Signature

review ebook

De kolibrie ebook review

De kolibrie audiobook review