Book Overview

I Jonas Karlssons finurliga julhälsning skildrar han med sin sedvanliga pricksäkerhet och med ett stort mått av humor kontorslivets vedermödor under några hektiska veckor i december.

Det lackar mot jul i kommunhuset och ledningen diskuterar hur de ska kunna göra något festligt med husets fasad. Trots nedskärningar och stundande eventuella varsel är alla överens om att det vore trevligt att i år överraska med en spännande julhälsning för att sprida lite glädje till kommuninvånarna. Något speciellt och lite extra läckert, dock med noggranna krav på nollbudget.

Snart bjuds lokalpressen in för att dokumentera projektet som vittnar om den fina lagandan som råder i kommunhuset. Men julpyntningen visar sig vara svårare att genomföra än man först har trott. När Gunvald på fritidsförvaltningen har svårt att förstå vikten av att samarbeta förbyts julglädjen till regelrätt krigsföring.

God jul: En berättelse audiobook review free; mp3, aac, flac formats free available in our library is free unlimited for you. We provide copy of God jul: En berättelse; in digital format mp3, aac, flac, ipod and other this book for free completely free of charge.

God jul: En berättelse by Jonas Karlsson audiobook

About The Author

Author Image

Jonas Karlsson

Author bio missing.

Author Signature

review ebook

God jul: En berättelse ebook review

God jul: En berättelse audiobook review